Welkom bij de demosite van web-op-maat

Beste geïnteresseerde,

Op deze speciale demonstratie-website kunt u kennismaken met het gemak van ons beheersysteem, waarmee u zelf de teksten op de website kunt aanpassen of toevoegen. Wij hebben hiervoor de pagina "Test maar!" opengesteld. Als u inlogt via de beheer ingang van deze website kunt u zelf ons unieke Content Management Systeem (CMS) al een beetje leren kennen. 

Wij vertrouwen er op dat voor iemand met enige computerervaring, de gebruiksaanwijzing voor zich spreekt. Een uitvoerige handleiding van het CMS is beschikbaar op de speciale documentatie-website.

Op onze Web-Op-Maat site wordt ons CMS uitgebreid uitgelegd. Ook vindt u daar een overzicht van alle uitbreidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een webshop of een nieuwsarchief. 

Maar met alleen een CMS bent u er natuurlijk niet. U wilt uw bezoekers ook een aantrekkelijke website bieden. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunt u bij ons kiezen uit een aan uw wensen aangepast template, of u laat een stijl speciaal voor u ontwerpen. Over deze laatste mogelijkheid vindt u ook meer informatie op onze Web-Op-Maat site. Zie ons portfolio voor enkele voorbeelden.

Ernst en Ineke de Moor